Kimera - ASP Iratkezelés kapcsolat TÖMEGES

2019.12.28

Ez a funkció bármikor használatba megrendelhető és használatba vehető. Semmilyen illesztést, vagy egyedi átalakítást NEM IGÉNYEL az ASP Iratkezelő Szakrendszer oldaláról.

A Kimera SQL Szociális programváltozatunk lehetőséget kínál az ASP iratkezelő rendszerrel való kommunikációra.  A Szociális programban történő beállításoktól függően a beiktatott iratok érkezhetnek az ügyintéző Iratok menüpontjába, illetve érkezhetnek a megfelelő kézbesítési mód alá. A kommunikáció folyamán az iktatás kötegelten történik, így a funkció használata egyszerre több irat iktatását támogatja.

A Szociális programban az események létrehozásakor indítható az iktatószámok igénylése, majd a Kötegelt iktatószám igénylés aktiválása során létrejön az excel tábla a szükséges adatokkal, melyet az ASP iratkezelő Csoportos iktatás menüjében kell beolvasni. Az iktatószám igénylés elérhető a Kötegelt támogatások létrehozása menükből is.

A létrehozott iktatószámok visszaolvasása szintén kötegelten történik a Szociális programban. A visszaolvasást követően a határozatok az egyenkénti nyomtatás mellett a Kötegelt határozatnyomtatás menüben is lenyomtathatóak akár ügyintézőnkénti bontásban.

© 2019 KIMERA Plusz Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 110.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el