Postai utalási díjak változása

2021 január 1-től változtak a kifizetési utalványok díjai. A hatályos díjak elérhetőek a posta honlapján. Szociálpolitikai programjainkban (SQL, települési) az utalás menüben érhető el a Postai díjak menüpont, ahol a felhasználóknak kell átvezetni a díjváltozást.

Járási programváltozatunkban a változás átvezetése megtörtént!

Blogunk

Vészhelyzeti segély hosszabbítás - 556/2020. (XII.4.) kormány rendelet 9. §

A Kimera Szociálpolitika programban kötegelten meghosszabbíthatóak az érintett segélytípusok, majd a vészhelyzet megszűnésével kötegelt lezárás biztosított a megadott végdátummal.
A meghosszabbítás a speciális menüből az Gyermekek számára egyszeri támogatás kötegelt kiadása menüpont alatt érhető el. Itt meg kell adni a pandémiás időintervallumot, ki kell jelölni a meghosszabbítandó támogatástípust, majd a kigyűjtés után a szokásos módon kell kiadni az új típusként felvitt, vészhelyzeti támogatást. 
Csak azon tételek kerülnek kigyűjtésre, melyek végdátuma bele esik a pandémiás dátumintervallumba, és nincs ugyanilyen aktív tétele az érintett segélyezettnek.
A vészhelyzeti segély kezdődátuma a meghosszabbítandó segély végdátuma utáni első nap lesz, és a végdátuma üres marad.
A pandémiás időszak végével a vészhelyzeti segélyek rendszergazdai joggal a Kötegelt esemény lezárás menüpont alatt zárhatóak le a szokásos módon.

Ez a funkció bármikor használatba megrendelhető és használatba vehető. Semmilyen illesztést, vagy egyedi átalakítást NEM IGÉNYEL az ASP Iratkezelő Szakrendszer oldaláról.

A KIMERA - NRSZH PTR kommunikáció biztosítja, hogy a KIMERA Szociálpolitikai programban a megszokott módon dolgozva a szükséges adatok a kommunikáció révén felkerüljenek az NRSZH PTR programba. A kommunikáció eredményeképpen megérkezik az elbírálási azonosító, mely a határozatokon kötelező adat.

Cégtörténet

2019.12.23

A KIMERA Plusz Kft. közvetlen elődje 1990-ben gmk-ként alakult. Legelső termékünk egy önkormányzatoknak kifejlesztett Szociálpolitika program volt.