Önkormányzatoknak

Vékony klienses Szociálpolitika

A vékony klienses programváltozatunk felhasználóit saját webszerverünkön keresztül  szolgáljuk ki. Előnye, hogy ebben az esetben mindössze szélessávú, korlátlan internet hozzáférésre van szükségük, és az adatmentés, karbantartás, jogszabálykövetés sem jelent külön feladatot számukra.  Kiemelkedő sebességgel készíti listáit, jelentéseit. 

Kormányhivataloknak

JÁRÁSI Szociálpolitika

A programváltozatot speciálisan járások számára fejlesztettük ki. Saját webszerverünkön keresztül történik a kiszolgálás. A járáshoz tartozó települések külön kezelhetők, de természetesen listázásoknál, utalásnál, illetve keresésné biztosított a teljes járásra történő gyűjtés is.

EXTRA Gyámügy

A programon belül két különböző megközelítési módon keresztül történhet a gyámügyi feladatok lekezelése. Az egyik mód, a Részletes gyámügyi nyilvántartás, melynek funkciói a gyámügyön felmerülő ügyintézés teljes menetét lefedik, A másik mód szerint (Extragyám), úgynevezett ügyfél adatlapokat kezelünk, melyek felépítése egységes.  

Kintlévőségek kezelése

A program képes a hivatalok illetve a járások összes kintlévőségeinek kezelésére. Nyilvántarthatóak benne az egyszeri, rendszeres, illetve az előregenerálható előírások egyaránt.

A programmal lehetőség van Kormányhivatali szinten a Gyermektartásdíj elmaradások kezelését megvalósítani.

Cégeknek

Kiküldetési rendelvények

Az aktuális rendelkezéseknek megfelelően elkészíthető a dolgozó Kiküldetési Rendelvénye, Google Maps alapú távolság számítást használva.

Egy napra nyolc útszakasz rögzíthető. Szerverünkről használva, tetszőleges számú dolgozó, tetszőleges autóját lehet kezelni.

© 2019 KIMERA Plusz Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 110.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el