Kimera - NRSZH PTR kapcsolat

2019.12.23

A KIMERA - NRSZH PTR kommunikáció biztosítja, hogy a KIMERA Szociálpolitikai programban a megszokott módon dolgozva a szükséges adatok a kommunikáció révén felkerüljenek az NRSZH PTR programba. A kommunikáció eredményeképpen megérkezik az elbírálási azonosító, mely a határozatokon kötelező adat.

A funkció mentesíti az ügyintézőt a párhuzamos munkától.  Nincs szükség az adatok PTR-ben való rögzítésére.  Kizárólag a Kimera programban dolgozva minden adatváltozás megjelenik a PTR-ben is.

A kommunikációt érintő szükséges beállítások után válik az NRSZH PTR kapcsolat elérhetővé a programban. Minden érintett ellátáshoz kapcsolódóan az esemény részletező ablakokban érhetők el a kommunikációhoz szükséges mezők és nyomógombok. Elhelyezkedésükben és a beépített automatizmusukban törekedtünk a felhasználók maximális támogatására. Ezáltal könnyen és egyszerűen kezelhető felületet hoztunk létre.

© 2019 KIMERA Plusz Kft. 1026 Budapest, Pasaréti út 110.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el